Kamagra gold 100


1 Kutija - 1.000din.
5 Kutija - 4.000din.
10 Kutija - 7.000din.


KAMAGRA GOLD (Sildenafil)

Kamagra Gold Koristi

Kamagra Gold je izdavati kao pilule i proguta usmeno. U roku od približno 30-60 minuta, lek se apsorbuje u krvotok. Kamagra Gold (Sildenafil) zatim funkcioniše kao inhibitor na enzim nazvan fosfodiesteraze tipa (PDE5) koja se nalazi pre svega u penisu. Inhibicijom PDE5, glatkih mišića u penisu ostaje opušteno na duži period. Ovo omogućava povećan protok krvi u tkivo kavernozne penisa čime se stvara erekciju. 

Šta je odgovarajuća doza?

Take Kamagra Gold (sildenafil) baš kao režiji svog lekara. Ako ne razumeš ove uputstva, pitajte apotekara, medicinsku sestru ili lekara da ih objasniti. Take svaku dozu sa punom čašom vode. Sildenafil se obično uzima kada je to potrebno. Može se uzeti u rasponu od 4 sata na jedan-pola sata pre seksualne aktivnosti. Generalno, uzima se 1 sat pre seksualne aktivnosti. Lek može da pomogne postići erekciju kada se seksualna stimulacija. Erekcija neće doći samo uzimanjem pilula. Pratite uputstva svog lekara. Uzimajući Kamagra Gold (sildenafil) posle jela visoke masnoće obrok (kao što je čizburger i pomfrit) može da izazove lek da uzme malo više vremena da počnu da rade. 

Ne uzimajte sildenafil više od jednom dnevno. Ako razviti vrtoglavicu, mučninu ili anginu (bol, stezanje, nelagodnost, ukočenost, peckanje ili u grudi, ruke, vrat, ili vilici) tokom seksualne aktivnosti, da se uzdrže od daljeg seksualne aktivnosti i obavestite svog lekara. Obratite se svom lekaru ili traže hitnu medicinsku pomoć za bilo erekcije koja traje duže od 4 sata. Usporenim erekcija može da ošteti penisa. Grejpfrut i sok od grejpfruta može da komuniciraju sa sildenafil. Interakcija može da dovede do potencijalno štetnih efekata. Trebalo bi da razgovaraju upotrebu grejpfruta i sok od grejpfruta sa svojim lekarom. Nemojte povećate ili smanjite količinu grejpfruta proizvoda u vašoj ishrani bez prethodnog razgovora sa svojim lekarom. 

Koji su neželjeni efekti Kamagra Gold?

Kao i svi lekovi, Kamagra Gold (Sildenafil) mogu da izazovu neke neželjene efekte. To su obično blage i podnošljiv i ne traje duže od nekoliko sati. Neki od ovih neželjenih efekata su više verovatno da će doći sa većim dozama kamagra. 

Najčešći neželjeni efekti iskustva sa Kamagra Gold su:

    * glavobolja 
    * ispiranje 
    * probavom 
    * zapušen nos 
    * promene u viziji, kao što su zamagljivanje plavu boju na vaše vizije 
    * proliv 
    * infekcija urinarnog trakta 
    * stomak uznemiri 

Takođe je vredno pamćenja da ako patite od neželjenih efekata sasvim je verovatno da uzimate prevelike doze i smanjenje dozu će smanjiti neželjene efekte ili čak ukloniti ih potpuno. 

Medicinski savet bi trebalo da bude odmah tražiti u retkim slučaju erekcije koja traje više od 4 sata. 

Ukoliko imate bolove u grudima, vrtoglavicu, mučninu ili tokom seksa, zaustaviti i odmah obavestite svog lekara. 

Kamagra Gold upozorenja / mere opreza

Kamagra Gold (Sildenafil) moraju se koristiti pod nadzorom lekara. Kamagra Gold ne sme da se koristi od strane ljudi koji uzimaju neke lekove koji sadrže nitrate. Nitrati se nalaze u mnogim recept lekove koji se koriste za lečenje angine, kao što su nitroglicerin, izosorbid mononitrata (brendovima: Monotrate, Vasotrate, Ismo, Imdur, Angicor), Izosorbid dinitrat (robne marke: Sorbitrate, Isordil), sublingvalno tablete nitroglicerina ili sprej (Angised, Angispan, GTN sprej), Transdermalno nitroglicerina flasteri ili masti (robne marke: Vrh nitro, Nitroderm TTS, Miovin). Nitrati se takođe nalaze u nelegalnim drogama, kao što su amil-nitrata (poppers). Ako niste sigurni da li bilo koji od vaših lekova sadrže nitrate, ili ako ne razumete šta nitrati su te pitam lekara ili farmaceuta. Kamagra Zlato (Sildenafil) nije odobren za upotrebu kod žena. 

Takođe postoji potencijal za srčane rizik tokom seksualne aktivnosti kod pacijenata sa već postojećih kardiovaskularnih bolesti. Dakle, Kamagra Gold ne bi trebalo koristiti kod muškaraca seksualna aktivnost gde nije preporučljivo zbog njihovog osnovnog kardiovaskularnog statusa. 

Upotreba Kamagra Gold pruža nikakvu zaštitu od polno prenosivih bolesti, uključujući i HIV. Pacijenti treba da nastave da koriste zaštitne mere neophodne da bi se sprečile ove bolesti. U slučaju predoziranja, odmah pozovite lekara. 

Ako ste ikada patili od bilo koje od sledećih uslova obavestite svog lekara pre uzimanja Kamagra Gold (sildenafil): 

    * Problemi bubrega / jetre 
    * heart uslovi (npr. nepravilan rad srca, bol u grudima, infarkt, angina ili sužavanje aortne valvule) 
    * Visok / nizak krvni pritisak 
    * hod 
    * nasledio stanje oko naziva retinitis pigmentose 
    * nikakvih problema, kao što su leukemija krvnih ili srp cellanemia 
    * penisa deformitet kao što su bolest peironies 
    * erekcija traje više od 4 sata 
    * alergija na sildenafil 

potrošnji alkoholnih pića može privremeno oslabiti sposobnost da postigne i održi erekciju uzdržano. Da bi se postigli maksimalni rezultati dok koristite Kamagra Gold, ti ne bi trebalo da pijete velike količine alkohola pre uzimanja leka. 

Za šta vrste erektilne disfunkcije je Kamagra Gold dokazuje da se posebno efikasan?

Kamagra Gold (Sildenafil) pokazuje optimalne rezultate u pojedincima koji imaju ED srednje visokim nivoima anksioznosti (uznemirenosti) performanse i pojedinaca sa blagom ED.Orginalna pakovanja sa hologramom.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.
Takođe, poručene proizvode možete pogledati i preuzeti lično u Novom Sadu
061/6696-866
Poručite putem SMS-a ili 
mail: potencija.mp@gmail.com